Over onze B&B - Bed and Breakfast Huize Vreugdevol Drenthe / Nieuw-Amsterdam

Over onze Bed and Breakfast

Mijn naam is Cobie Herfst en ik verwelkom u graag als uw gastvrouw in onze Bed en Breakfast 'Huize Vreugdevol. In het gezellige dorp Nieuw Amsterdam staat onze woonboerderij en Bed en Breakfast, een vrijstaand pand. 

In een landelijke omgeving, waar je in de ochtendgloren het geluid kan vernemen van het buitenleven in en rond de tuin.

Dit pand was een voormalig bedrijfspand, dit hebben wij met heel veel werk, liefde en plezier gerealiseerd tot wat het nu is.

Een luxe vrijstaand onderkomen voor de gasten die van gezelligheid, privacy, rust en lekker eten houden met prachtig uitzicht op onze geweldige tuin. Onze Bed en Breakfast is geschikt voor twee volwassenen en eventueel twee kinderen.

De indeling van onze Bed and Breakfast

Als u het pand binnengaat bevinden zich op de begane grond het toilet en aparte luxe douche. Hierna loopt u verder en komt u  in een landelijk ingerichte huiskamer terecht, waar u heerlijk kunt vertoeven. Radio/CD  speler en TV zijn aanwezig en er is uiteraard WIFI beschikbaar.

Aangezien ik houd van schilderen, hangen  daarom ook wat kleurige schilderijen van mij aan de muur en kunt u tevens beelden ontdekken in de vitrinekast die in de keuken staat.

Ja u hoort het goed, de gasten hebben de beschikking over een keuken, compleet met magnetron, koelkast en vriezer. U mag gebruik maken van de waterkoker en Senseo, Senseo pads en theezakjes. De keuken beschikt over een eettafel met vier stoelen en een kinderstoel. In het midden van de kamer staat een heerlijke Loveseat om in weg te kruipen.

Romantische Slaapkamer

Met de grote witte trap gaat u naar het slaapgedeelte. De slaapkamer is landelijk, robuust en industrieel ingericht, met  frisse kleuren, doch romantisch en gezellig. Een grote zolder met in het midden onze blikvanger: een heerlijk robuust hemelbed. Met bedbankjes en bedkastjes, verder in deze ruimte, een linnenkast waar u netjes uw kleding kan uithangen met passpiegel, een schommelstoel waar u uw eventuele kinderen in slaap kunt wiegen, een loveseat met staande lamp en grappig pianotafeltje, uiteraard zelf geschilderd. 

Via de openslaande deuren kunt u naar de tuin van de Bed and Breakfast. Hier staat een gezellig zitje waar u heerlijk van het uitzicht kan genieten van onze mooie groene tuin.

Meditatieruimte

En wat heel bijzonder is, is dat we een meditatie ruimte hebben gemaakt van de vliering die zich boven het slaapgedeelte bevindt. Hier kunt helemaal Zen worden. Echter, i.v.m. brandgevaar, geen echte kaarsjes aansteken. Wierrook is geen enkel probleem. De meditatieruimte is alleen voor volwassenenen. De ruimte kan worden afgesloten voor kleine kinderen.

Over Huize Vreugdevol

In het gezellige dorp Nieuw Amsterdam in de veenkolonieën staat onze woonboerderij en Bed and Breakfast  “Huize Vreugdevol”. Een compleet ingerichte woning, voorzien van o.a. modern sanitair, eetkeuken, woonkamer en eigen entree. 

  

Adres

Vaart N.Z. 190
7833 HK Nieuw Amsterdam
Tel:  06-228 123 22
E-mail: info@huizevreugdevol.nl

>> Algemene Voorwaarden


Facebook

Search